ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ...

Τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου  πτυχιούχων επισκευαστών  αυτοκίνητων νόμου Ξάνθης ( Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ) , ευχαριστεί  θερμά   όλους   όσους   συντέλεσαν   στην άψογη  διεξαγωγή  του πανελλήνιου συνεδρίου  φανοποιών –βαφέων  που πραγματοποιήθηκε  στην  πόλη της Ξάνθης , το  οποίο στέφθηκε με  απόλυτη  επιτυχία  σε  όλους  τους  τομείς του.

Ιδιαίτερα  θα  θέλαμε να  ευχαριστήσουμε ...

 όλους  αυτούς που βοήθησαν  οικονομικά και ηθικά   σε  αυτήν την επιτυχία του επισκευαστικού κλάδου και των θεσμικών του οργάνων Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε. & ΕΟΒΕΑΜΜ  και που με  χαρά θα θέλαμε  να  μοιραστούμε  μαζί τους.

Συντελεστές   αυτής  τις επιτυχίας  είναι:

Η εταιρεία  ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ ( Σύστημα Εναλλακτικής Διαχειρίσεις  Συσσωρευτών ) που πάντα  συμπαραστέκεται στον επισκευαστικό κλάδο  όποτε και να τους  ζητηθεί  τους  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

Την  περιφέρεια   ΑΝ.ΜΑΚ.ΘΡΑΚΗΣ  που εκπροσωπήθηκε από τον αντίπεριφερειάρχη  Ξάνθης  κύριο Φώτη Καραλιδη ,  ήταν ιδιαίτερη η χαρά  μας  που μας τίμησε  με την παρουσία  του  και τον ευθύ του λόγο.

Τον δυναμικό πρόεδρο του επιμελητηρίου Ξάνθης  κύριο Μωραΐτη  Στυλιανό καθώς  και το σύνολο  διοικητικού συμβουλίου   του Ε.Β.Ε  Ξάνθης.

Τον πρόεδρο  τις ΟΕΒΕ Ξάνθης  κύριο Τσιακιρογλου  Σωτήρη, για την εξ αρχής  συμπαράσταση  του και παρότρυνση του  στην διεκδίκηση  αυτού του συνεδρίου στην πόλη της Ξάνθης , καθώς και το Δ.Σ τις ΟΕΒΕ Ξάνθης για την συμπαράσταση του .

Θα  ήταν  μέγιστη παράλειψη μας να  μην ευχαριστήσουμε και δημόσια  την ευγενική και εθελοντική  πρόσφορα της αντιπρόεδρου τις ΟΕΒΕ Ξάνθης και μέλος του Δ.Σ του επιμελητηρίου Ξάνθης  κυρίας Γρηγορίου Χρυσούλας που καθ όλη την διάρκεια  του διήμερου  συνεδρίου  ξενάγησε  τις συνοδούς  των σύνεδρων  και ανέδειξε τα αξιοθέατα του νομού μας  οι όποιες και  έμειναν  έκπληκτες  από την ομορφιά του νομού Ξάνθης  και την  φιλοξενία  της διοργάνωσης .  

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

        ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

               Ν. ΞΑΝΘΗΣ

    Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Λίστα Ενημέρωσης

Γραφτείτε στη λίστα ενημέρωσης για να λαμβάνετε τα νέα μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ. Προέδρου: 25410 70760

Τηλ. Γραμματείας: 25410 75390

E-mail: xanthisgarage [at] yahoo.gr & info [at] spease.gr

ΑΡ. ΑΝΑΓΝ: 75/1979